Meer resultaten voor slagingspercentage rijscholen rotterdam

slagingspercentage rijscholen rotterdam
 
Rotterdam De Beste Rijscholen.
Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Rotterdam bedraagt: 37%. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. 01-01-2017 t/m 31-12-2017. Info voor rijscholen / anonieme status. Rijscholen 75 examens. De Rijscholen Concurrent.
Rijschoolvergelijker ervaringen, prijzen, slagingspercentages.
Wij hebben de grootste verzameling van ervaringen met rijscholen online. Je kunt alle rijscholen bij jou in de buurt opzoeken en van deze rijscholen de slagingspercentages vergelijken. Naast de slagings percentages zijn ook de ervaringen van anderen terug te lezen.
Autorijschool Utrecht Autorijschool Fokker Betaalbaar rijlessen Utrecht.
Het slagingspercentage van autorijschool Fokker is 66%! Gratis proefles, ook als u niet blijft rijden. Bovengemiddeld slagingspercentage 66%. Rijlessen van 1 uur en niet van 45 tot 50 minuten. Standaard afname van de T.T.T. Startersaanbieding 30 rijlessen T.T.T en examen.
Rijschool Dyna uit Rotterdam Rijscholen vergelijken.
Theorie examen oefenen motor. Home Rotterdam Rijschool Dyna. De gegevens van deze rijschool zijn gecontroleerd door RijschoolRegister, 350" onmouseouttooltip.hide" altControle" rijschool gegevens." West Blaak 92 unit 15, 3012KM, Rotterdam. Over Rijschool Dyna. Rijschool Rotterdam en omgeving. Professionele rijschool dat Goedkope rijlessen kan aanbieden met een hoge slagingspercentage.
Rijlessen in Rotterdam en omstreken Rijschool Eureka.
De beste rijopleiding in zuidwest-Nederland. Over rijschool Eureka. Rijschool Eureka is al meer dan 50 jaar een begrip in Rotterdam. Sinds enkele jaren kan je ook in de regio Bergen op Zoom en op eiland Tholen autorijlessen volgen bij deze rijschool.
Autorijschool Rotterdam Vergelijk rijscholen in Rotterdam.
Standaard is dit overzicht gesorteerd op slagingspercentage. Wilt u naast de slagingspercentages ook de prijzen van rijscholen in Rotterdam vergelijken, klik dan op de kolom uurtarief. In onderstaand overzicht vind je alle rijscholen die resultaten in de categorie Personenauto hebben behaald.
Slagingspercentages CBR.
Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de praktijkexamens van de ingeschreven rijscholen openbaar te maken. Dat gebeurt via onze rijschoolzoeker. Het gaat hierbij om de slagingspercentages in de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elk kwartaal vernieuwd.
Rijschool Rotterdam 26 Rijlessen CBR Examen Slechts 895!
Page 1 of 8.: ADRES: Omloopdijk 29, 3079VE Rotterdam. CBR REGISTRATIENUMMER 4500H5. Rijschool Dordrecht Rijschool Delft Rijschool Schiedam Rijschool Barendrecht Rijschool Hendrik Ido Ambacht. Rijles Den Haag Rijles Ridderkerk Rijles Berkel en Rodenrijs Rijles Capelle aan den IJssel Rijles Rhoon.
Kies voor de WOLF taxi opleiding in Rotterdam.
De juiste keuze voor het behalen van de taxi pas in Rotterdam! WOLF rijbewijsshop Rotterdam onderscheidt zich van andere rijscholen door een hoge mate van betrouwbaarheid, service, kwaliteit en professionaliteit. Kwaliteit is een speerpunt van ons beleid en kenmerkt zich onder andere ons hoge slagingspercentage.
Rijschool Dylano Home.
Wij zijn voornamelijk actief in regio Rotterdam, Voorne Putten en Drechtsteden! De lestijd is een volledig uur 60 min. Het is mogelijk bij ons te kiezen of je een lesduur van 60 minuten of 90 minuten wilt. Vergelijkt u tarieven van rijscholen let daarbij op de duur van een les, bij ons is deze 60 minuten en geen 50 minuten. Leerlingen die bij een andere rijschool vandaan komen nemen wij natuurlijk óok aan! Informatie over het examen.: Wij rijden uitsluitend in het examen gebied, zodat halen/brengen binnen het, examengebied geen enkel probleem is. Het doel hiervan is, dat je tijdens je examen nagenoeg niet op plaatsen komt, die je niet herkend. Na goed onderling overleg vragen wij het examen aan bij het CBR. Hierna kunnen we samen, via de computerverbinding met het CBR, een datum plannen. Je kunt dus zelf beslissen wanneer en hoe laat je examen wilt gaan doen. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Zie daarvoor de contactpagina. 078-645 58 37. 06-46 27 66 07. De Rietlanden 44. 2953 WP Alblasserdam. Gegarandeerde hoge kwaliteit, gekwalificeerde instructeurs en een hoog slagingspercentage!
Instadrive.nl Met spoed je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een proefles!
Instadrive verzorgt rijlessen in de omgeving van Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht. Neem contact met ons op om te weten of we ook in jouw buurt rijden. Rijbewijs voor de auto motor. Bij Instadrive kun je autorijlessen en motorrijlessen nemen. Wij werken met vaste instructeurs die per rijles een lesplan opmaken voor de individuele leerling. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen en zorgen voor een spoedige en veilige rijopleiding die aan alle eisen van het CBR praktijkexamen voldoet. Scherpe prijzen en kwalitatieve rijlessen bij Instadrive. Instadrive verzorgt kwalitatieve rijlessen voor een scherpe prijs en we werken enkel en alleen met gekwalificeerde en capabele instructeurs. Wij hebben een hoog slagingspercentage en zorgen voor een hoge kwaliteit bij de rijlessen.

Contacteer ons